SolutionParket

Uw vloer voor u een puzzel bij ons de oplossing

Onze producten


 

Laminaat:


 

We zijn dealer van diverse merken, we verkopen uitsluitend project kwaliteit of zwaar huishoudelijk gebruik. U kunt er voor kiezen om het te laten leggen, of natuurlijk om alles uit handen te geven.

Wat bij laminaat heel belangrijk is, de ondervloer en natuurlijk de keuze in afwerking. Ook hierover informeren wij u graag.


 

Lamelparket:


 

Goedkope versie van een houtenvloer, minder geschikt voor vloerverwarming, maar prima te leggen als een zwevende vloer. Zeer veel toepassingen en uitvoering mogelijk.\


 

Multiplank:


 

Mooiste systeem op vloerverwarming, snel veilig en in diverse uitvoeringen mogelijk. Een echte houtenvloer voor een betaalbare prijs.

Kom hierover langs voor meer informatie, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos met dit product. Als de vloer vol verlijmd wordt, dat wil zeggen op de betonvloer of houtenvloer, is het zelfs mogelijk de vloer pas te zagen, dus plintloos!


 

Tapis:


 

Hierin zijn we de specialist van in het noorden, visgraat, hongaarse punt, verouderde vloeren en ga zo maar door. Kom hiervoor gerust langs om hierover uitgebreid te laten informeren.


 

PVC:


 

Is in diverse soorten leverbaar bij ons. We hebben dit op klikformaat, maar ook ok kurk of vol verlijmd. De keuzes zijn hierin eindeloos, mooie stille warme vloer ook zeer geschikt voor vloerverwarming.


 

Renovatie:


 

U vloer weer als nieuw, of een onderhoudsbeurt voor de vloer? Ook hier zijn we meer dan bedreven in, met de nieuwste machines, met stofafzuiging maken we u vloer weer als nieuw. Ook voor een onderhoudsbeurt hebben we een speciale machine die de vloer goed reinigt en direct het vuile water afzuigt. Door dat de machines zo up to date zijn kan een onderhoudenbeurt al vanaf 4,- euro de m2!!


 

Dus kom snel langs en laat u inspireren.